Македонски превод (Macedonian Translation)

Macedonian Translations – Playboi Carti – Go2DaMoon ft. Kanye West (Macedonian Translation) Lyrics

Playboi Carti – Go2DaMoon ft. Kanye West (Macedonian Translation) Lyrics Macedonian Translations Voved: Kanye West Napravi toa… Gledaj… Napravi kako jas… Gledaj… : Kanye West Taa e grozno zgodna, kako devojka koja zvones za da pozajmes 500, posle obeka deka ke ti plati utre Posle izleva so prevarantot so Gucci kapata od Marshal Spie so …

Macedonian Translations – Playboi Carti – Go2DaMoon ft. Kanye West (Macedonian Translation) Lyrics Read More »

The Weeknd – Coming Down (Macedonian translation/Македонски превод) Lyrics

Coming Down (Macedonian translation/Македонски превод) Lyrics The Weeknd Вовед Потполно сам Потполно сам Потполно сам Потполно сам Строфа 1 Имам нешто да ти кажам, но, не знам како да го кажам Претпоставувам дека можам да кажам само едно Девојко, повторно бев лош, девојко, повторно бев лош Бидејќи со овие пари доаѓаат и проблеми И со овие проблеми доаѓаат решенија …

The Weeknd – Coming Down (Macedonian translation/Македонски превод) Lyrics Read More »